1/2/2023

Nousukiitoinen vuosi 2022

Hypementin ja koko vaikuttajamarkkinoinnin nousukiitoinen vuosi 2022 piti sisällään paljon. Vaikuttajamarkkinointi kasvaa ja kehittyy koko ajan. Kanava- ja keinovalikoima monipuolistuu tasaiseen tahtiin ja samalla sosiaaliseen mediaan syntyy myös uusia vaikuttajia. Tässä hektisessä maailmassa on välillä hyvä ottaa myös aikaa ja tutkiskella omaa toimintaa, jotta oma päivittäinen tekeminen paranee hurjasti kehittyvän alan mukana.

Nyt ollaan jo hyvää vauhtia menty vuotta 2023, mutta pysähdyimme vielä hetkeksi muistelemaan viime vuotta.

Hypementin nousukiitoinen vuosi 2022.

Pääsimme vuonna 2022 jatkamaan yhteistyötä hienojen pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa sekä aloittamaan myös mielenkiintoisia uusia kumppanuuksia. 

Finnairin kanssa meillä on yhteistyötä takana jo useampi vuosi. Nyt pääsimme yhdessä vaikuttajien kanssa tuottamaaan sisältöjä ja avaamaan uusia reittejä Seattleen, Dallasiin, Mumbaihin ja Doha sekä esittelemään Finnairin kaukolennoille lanseeraamaa uutta matkustusluokkaa ja uusitua matkustamon sisustusta sekä matkakokemusta. Vaikuttajamarkkinointi kohtasi myös sponsoroinnin, kun olimme mukana rakentamassa aktivointia Suomen jääkiekkomaajoukkueen, Leijonien ympärille Finnairin toimiessa heidän pääyhteistyökumppanina. 

Vaikuttajina Finnairin siivillä upeita sisältöjä olivat luomassa mm. Sara Vanninen, Janita Autio, Arttu Mustonen, Daniel Taipale, Mikko Leppilampi, Veera Bianca, Inna Tähtinen, Max Blomfelt, Laura Seppänen, Henry Weckström, Julia Toivola, Oona Tolppanen, Jaakko Parkkali, Elastinen, Mia Ehrnrooth ja Sandra Hagelstam. 

Nousukiitoinen vuosi 2022 piti sisällään Finnairin uuden matkustamon julkaisun: Laura Seppänen Finnair -kampanja.
Nousukiitoinen vuosi 2022 piti sisällään Finnairin uuden matkustamon julkaisun: Sara Vanninen Singapore -kampanja
Nousukiitoinen vuosi 2022 piti sisällään Finnairin uuden matkustamon julkaisun: Sandra Hagelstam Finnair kampanja

Asiakkuudet

Nousukiitoinen vuosi 2022 piti sisällään uusia asiakkuuksia. Viime vuonna aloitimme yhteistyöt muutamien vahvojen brändien, kuten Valion ja Vakuutusyhtiö If:n kanssa. 

Valio PROfeel kannusti ihmisiä liikkumaan ja löytämään liikunnan ilon. Vaikuttajat näyttivät esimerkkiä seuraajilleen inspiroimalla heitä käyttämään Valio PROfeelin Fitfinderia, jossa kuluttajat voivat merkata omia suosikkiliikuntapaikkoja, joita muut voivat mennä esimerkin perässä kokeilemaan. Hieman perinteisempien somevaikuttajien lisäksi vaikuttajista mukana olivat ammattiurheilijat Shawn Hopkins ja Nikolai Alho. 

Vakuutusyhtiö If halusi ottaa vaikuttajat mukaan tuomaan mielenkiintoisella tavalla esiin faktoja autoihin kohdistuvista vahingoista ja sitä myötä autovakuutuksen etuja, joita ei aina tule ajatelleeksi kuin vasta sitten, kun on tarvetta korjaukselle. Robin Packalen, Jutta Larm, Nooralotta Neziri sekä Sami Kuronen toivat kampanjaan hienosti omanlaisensa kulman ja sisällöt, jotka puhuttelivat heidän seuraajiaan. Sisältöjä hyödynnettiin myös maksetussa mainonnassa. 

Lue koko kampanjan referenssi aiheesta täältä.

Shawn Hopkins Valio Profeel kampanjan.
Shawn Hopkins Valio PROfeel -kampanja
Jutta Larm If Autovakuutus -kampanjan.
Jutta Larm If Autovakuutus -kampanja

AAMU Syöpäsäätiön kampanja oli meille erittäin tärkeä kampanja, johon otimme osaa loppuvuodesta. Oli hienoa nähdä, että saimme laajan joukon vaikuttajia nostamaan tärkeää aihetta esiin ja sitä myötä myös lahjoittajia tekemään hyvää.

Suuri kiitos asiakkaidemme lisäksi kuuluu myös tietenkin kaikille tässä mainituille ja muillekin vaikuttajille, joiden kanssa pääsimme viime vuonna yhdessä toteuttamaan vaikuttajamarkkinointia asiakkaillemme. 

Asiakastyön lisäksi vuonna 2022 aikana muovasimme myös omaa brändiämme enemmän siihen suuntaan mitä olemme ja mitä haluamme edustaa. Olemme luova, rohkea ja tehokas vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisten tiimi. Lue brändiuudistuksesta lisää täältä.

Tänä vuonna haluamme entisestään syventää yhteistyötä olemassa olevien asiakkaidemme kanssa sekä tottakai auttaa myös uusia mielenkiintoisia brändejä – vaikuttajamarkkinoinnin palveluitamme tarvitsevia. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja heidän brändinsä mahdollisimman hyvin, ja sitä myötä vastata heidän tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Aiemmin kirjoitimme tulevista trendeistä, joita uskomme alallamme tänä vuonna nähtävän, ja odotammekin innolla mitä kaikkea tulemme näkemään, tekemään ja kokemaan yhdessä asiakkaidemme ja vaikuttajien kanssa.