Hypement vaikuttajamarkkinointitoimisto: meistä

Meistä

Hypement on vuonna 2016 Helsingin Punavuoresta maailmalle ponnistanut boutique -vaikuttajamarkkinointitoimisto; palvellen samanaikaisesti vain muutamia huippuluokan brändejä. Meistä saat kokonaisvaltaisen kumppanin vaikuttajamarkkinoinnin tekemiseen yrityksellesi. Haluamme tuntea asiakkaamme ja vaikuttajat, joiden kanssa työskentelemme saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Urheilutaustaisen tiimimme myötä yrityksen alkuvaiheessa myös sponsorointi oli vahvasti läsnä tekemisessämme. Sittemmin urheilijat, artistit ja näyttelijät ovat olleet jo rinnastettavissa vaikuttajiin ja samalla sponsorointi on muovautunut tekemisessämme yhä vahvemmin osaksi vaikuttajamarkkinointia.

Alusta lähtien intohimomme on ollut parantaa keinoja, joilla vaikuttajia hyödynnetään osana markkinointia. Käyttämätön potentiaali on edelleen valtava.

Olemme luova, rohkea, asiantunteva ja tehokas vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisten tiimi, joka auttaa yrityksiä ja brändejä tavoittamaan ja sitouttamaan haluttua yleisöä. Työmme perustana on vuosien kansainvälinen kokemus, strateginen ymmärrys, oikeanlaiset työkalut sekä ripaus taikuutta. Niiden pohjalta tuomme esiin vahvoja näkemyksiämme miten vaikuttajamarkkinointia tulisi tehdä. 

Me toimimme osana tiimiäsi teille parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi – aina läpinäkyvästi. 

Tämä ei vain ole meidän työtämme, se on elämäntapamme. Tiimillämme on 24/7 -palveluajattelu. Olemme proaktiivisia ja joustavia – reagoimme ja sopeudumme odottamattomiin tilanteisiin, joita matkan varrella voi sattua.

Asioiden pitäminen yksinkertaisena, oikeat työkalut ja sujuva prosessi varmistavat tehokkaan toteutuksen. Projektipäällikkömme jatkuva viestintä sinulle ja vaikuttajille takaa sujuvan yhteistyön. Anna meidän toimia tavallamme – tiedämme mitä teemme.

Seuraa meitä Instagramissa!

Rakennetaan Hypeäsi!