PALVELUT

TARKOIN RÄÄTÄLÖITYJÄ kokonaisuuksia

Asiakkaan tarpeet ovat meille tärkeitä. Suunnittelemme vaikuttajamarkkinointia aina yrityksen suurempi markkinoinnin kokonaisuus huomioiden. Kaikkien projektiemme lähtökohtana on saavuttaa asiakkaan antamat tavoitteet. Autamme etsimään ja tunnistamaan uusia vaikuttajia ja kehittämään jo olemassa olevia yhteistyömalleja. 

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja laajoihin vaikuttajamarkkinoinnin kokonaisuuksiin ja pienempiin yksittäisiin toimenpiteisiin. Käytössämme on alan viimeisimmät ja laadukkaimmat työkalut sekä laajat vaikuttajaverkostot.

vaikuttaja-
kampanjat

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille vaikuttajakampanjoita. Teemme vaikuttajakartoituksen, hoidamme vaikuttajaneuvottelut, valvomme toteutusta sekä raportoimme ja analysoimme tulokset. 

jatkuva kUMPPANUUS

Työskentelemme yrityksille toimistokumppanina. Vastaamme strategisesta suunnittelusta, vaikuttajamarkkinoinnin kehittämisestä ja vaikuttajakampanjoiden kokonaisuuksista. Teille jää enemmän aikaa keskittyä yrityksen muihin tehtäviin.

pyydä tarjous vaikuttajakampanjasta!

Kerro meille lyhyesti, mitä kaipaat ja palaamme sinulle

koulutukset & workshopit

Voimme tulla puhumaan vaikuttajamarkkinoinnista tapahtumaanne tai järjestää vaikuttajamarkkinoinnin workshopin tai koulutuksen.

muut palvelut

Nettisivut vaikuttajille tai yrityksille

Sinun näköiset nettisivut haluamillasi ominaisuuksilla. Toteutus esimerkiksi wordpress:llä tai WebFlow:lla.

Instagram story julkaisujen visualisointi

Sisältää Instagram Story -pohjia sekä ohjeistuksen ja sparrauksen miten hyödyntää niitä esimerkiksi Adobe Sparkilla tai Overilla. 

design

GIF -paketti

Paketti sisältää haluamasi määrän brändisi näköistä tarraa ja tilin avauksen Giphyyn. 

Mediatiedote

Sisältää mediatiedotteen kirjoittamisen ja jakelun toimittajille. 

PR-Tapahtumat

Vaikuttajien kutsuminen PR-tapahtumiin

Ota yhteyttä

[email protected]
+358 50 571 7387
Bulevardi 3B, 00120 Helsinki