Palvelut

Olemme asiakaslähtöinen ja vaikuttajaläheinen vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatiimi. Strateginen ajattelu, luovuus ja data ohjaavat tekemistämme.

Mikäli etsit täyden palvelun vaikuttajamarkkinoinnin kumppania tai apua yksittäiseen vaikuttaja-aktivointiin, niin olemme teidän apuna.

Tehtävämme on tuoda asiakkaillemme lisäarvoa vaikuttajamarkkinoinnin avulla. Keskitymme rakentamaan ja kehittämään asiakkaamme vaikuttajamarkkinointia pitkäjänteisesti. 

Strateginen suunnittelu

Autamme integroimaan vaikuttajamarkkinoinnin irrallisesta kampanjalähdöstä osaksi yrityksenne markkinointistrategiaa.

Luovat konseptit

Autamme sinua sitouttamaan yleisöäsi ja pyrimme tuomaan brändillesi merkityksellistä vaikuttavuutta. Vapauta itsesi keskittymään liiketoimintasi kasvuun. Kerrot vain meille tavoitteesi, niin me hoidamme loput. 

Jatkuva kumppanuus

Olemme boutique-vaikuttajatoimisto, mikä tarkoittaa, että työskentelemme vain muutamien brändien kanssa yhtäaikaa. Tämän lähestymistavan ansiosta voimme todella oppia tuntemaan ja ymmärtämään asiakkaitamme sekä yleisöjä, joita tavoitamme vaikuttajien avulla. 

Vaikuttajakartoitukset

Autamme sinua löytämään sopivimmat vaikuttajat brändillesi. Etsimme oikeat ihmiset mainostamaan tuotetta tai palvelua tavoittaaksesi juuri sinun kohderyhmän, tuhlaamatta budjettia vääriin vaikuttajiin. 

Vaikuttajakampanjat

Suunnittelemme ja kehitämme yrityksille vaikuttajamarkkinointikampanjoita. Teemme vaikuttajakartoituksen, hoidamme vaikuttajaneuvottelut, vaikuttajien ohjeistuksen ja valvomme toteutusta sekä raportoimme ja analysoimme tulokset.

Seedaukset

Suunnittelemme ja toteutamme sinun tuotelähetykset. Tavoitamme kaikki valitut vaikuttajat henkilökohtaisesti. Konsultoimme sinua parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi ja tarvittaessa myös suunnittelemme koko tuotelähetyksen konseptin.

Lisäksi myös

Vaikuttajamarkkinoinnin auditoinnit ja analyysit

Sisällöntuotanto

Vaikuttajatapahtumat

Live Shopping

Tarjouspyyntö

Soita meille +358 50 322 3995
tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella!