Palvelut

Autamme sinua sitouttamaan yleisöäsi ja pyrimme tuomaan brändillesi merkityksellistä vaikuttavuutta. Vapauta itsesi keskittymään liiketoimintasi kasvuun. Kerrot vain meille tavoitteesi, niin me hoidamme loput.

Jatkuva kumppanuus

Tehtävämme on kehittää vaikuttajamarkkinointikampanjoita, jotka tuottavat asiakkaillemme todellisia tuloksia. Keskitymme rakentamaan pitkäaikaisia kumppanuuksia vaikuttajien kanssa kehittämällä molempia osapuolia hyödyttäviä strategioita ja suunnitelmia.

Vaikuttajakartoitukset

Autamme sinua löytämään sopivimmat vaikuttajat brändillesi. Etsimme oikeat ihmiset mainostamaan tuotetta tai palvelua tavoittaaksesi juuri sinun kohderyhmän, tuhlaamatta budjettia vääriin vaikuttajiin.

Vaikuttajakampanjat

Suunnittelemme ja kehitämme yrityksille vaikuttajamarkkinointikampanjoita. Teemme vaikuttajakartoituksen, hoidamme vaikuttajaneuvottelut, vaikuttajien ohjeistuksen ja valvomme toteutusta sekä raportoimme ja analysoimme tulokset.

Seedaukset

Suunnittelemme ja toteutamme sinun tuotelähetykset. Tavoitamme kaikki valitut vaikuttajat henkilökohtaisesti. Konsultoimme sinua parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi ja tarvittaessa myös suunnittelemme koko tuotelähetyksen konseptin.

Näin toimimme

Teillä on aina käytössä asiantunteva tiimimme ja kattava vaikuttajaverkosto sekä alan parhaat työkalut ja teknologiat. Jokainen yhteistyö etenee itse kehittämämme, hyväksi todetun prosessin mukaan. Sen avulla voimme varmistua onnistuneesta lopputuloksesta.

Hallinnoimme tehokkaasti kaikki vaikuttajamarkkinoinnin toimenpiteet alusta loppuun: räätälöimme sinulle sopivan vaikuttajastrategian, luomme luovia konsepteja, löydämme parhaat vaikuttajat ja toteutamme toimivat vaikuttaja-aktivoinnit. 

 

1. Strategia

Keskusteltuamme ihanteellisista KPI:stä ja kampanjatavoitteistanne, kehitämme brändillenne räätälöidyn vaikuttajastrategian.

4. Raportointi

Raportoimme tärkeimmät luvut, kuten tavoittavuuden, näyttökerrat, sitoutumisasteen sekä yleisesti tuloksista, vaikuttajien kokemuksista ja heidän seuraajiltaan saamastaan palautteesta, jotta vaikuttajamarkkinointia osataan kehittää ja optimoida jatkossa. 

2. Toteutus

Työtapamme varmistavat, että pysymme aikatauluissa, briiffit luetaan ja sisällöt toimivat erinomaisesti. Jatkuva viestintä kampanjapäälliköltämme antaa teille sujuvan kokemuksen.

3. Kartoitus & Sopimukset

Laajan verkostomme ja työkalujemme avulla valitsemme vaikuttajat erityisesti teidän markkinointitarpeisiin. Vaikuttajavalinnat perustuvat aina määrittelemiimme KPI:hin, kohderyhmiin ja brändinne arvoihin.

Oma vaikuttaja-
kampanja?

Tarjouspyyntö

Soita meille +358 50 322 3995
tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella!