24/10/2022

Uusi ilme, sama Hypement

Brändi-ilme, visuaalinen identiteetti ja visuaalinen ilme: rakkaalla lapsella on monta nimeä. Hypementin uusi brändi-ilme on nyt täällä!

Brändi-ilmeen tarkoituksena on luoda yritykselle näkyvyyttä ja tunnistettavuutta sekä erottaa kilpailijoista. Brändin visuaalisten elementtien johdonmukainen ja suunnitelmallinen noudattaminen rakentaa muistijäljen asiakkaan mieleen; näin ollen asiakas voi tunnistaa yrityksen yksittäisten visuaalisten elementtien avulla. Mitä tunnistettavampi ja johdonmukaisempi brändin ilme on, sitä enemmän se vetoaa asiakkaan tunteisiin ja kokemukseen sekä luo luottamussuhteen yrityksen ja asiakkaan välille.

Hypementin uusi brändi-ilme

Me Hypementillä halusimme päivittää brändi-ilmeen vastaamaan sitä, mitä me Hypementillä olemme. Rohkeita, luovia, asiantuntevia ja tehokkaita. Uskallamme tehdä asiat eri tavalla kuin muut. Olemme vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka erottuu muista omalla tyylillään.

Uusi ilme, sama Hypement

Uusi brändi-ilmeemme on tarkkaan harkittu ja suunniteltu, niin yksittäisten elementtien sekä koko kokonaisuuden kohdalla. Brändi-ilmeen päivityksen voisi kuvitella olevan pieni työ, mutta sen takana on suuri prosessi, joka lähtee brändin kirkastamisesta yrityksen sisällä ja joukosta ammattilaisia, jotka toteuttavat ajatukset ja ideat fyysisiksi elementeiksi. Se, mikä näkyy ulospäin, on vain pieni osa siitä, mitä uudistus pitää sisällään.

Olemme erittäin innoissamme, kun pääsemme jakamaan uudistuneen brändi-ilmeen kanssanne! Kerro meille Instagramissa mitä fiiliksiä Hypementin uusi brändi-ilme sinussa herättää!