11/11/2021

N2 Helsinki x HYPEMENT

Hypement on nyt osa N2 Helsinki -konsernia!

Hypement X N2: Jani Isaksson ja Alex Nieminen

Uusia tuulia N2 Helsinki -konsernissa

Loppuvuodesta 2021 Hypementistä tuli osa N2 Helsinkiä! N2 on markkinointiviestinnän yritysten ryhmä, jossa työskentelee lähes 100 henkilöä. Saman katon alta löytyy markkinoinnin kokonaisvaltainen osaaminen ja erilaisia toimistoja, jotka ovat jokainen vahvoja ammattilaisia omassa skenessään.

Pyysimme alunperin Alexia Hypementille advisoriksi, mutta puheet etenivät nopeasti keskusteluun laajemmasta yhteistyöstä. N2 Helsingiltä saamme tarvitsemaamme vahvaa kokemusta yhtiön edelleenkehittämiseen ja kasvattamiseen ja pystymme olemaan entistä vahvempi ja monipuolisempi kumppani asiakkaillemme.

Vaikka Hypementista tuli osa N2 Helsinkiä, olemme yhä sama Hypement, mutta takanamme on markkinointiviestinnän yritysten moniosaajat, joten jatkossa voimme tarjota paljon erilaisia markkinoinnin palveluita saman katon alta!

Vaikka Hypementista tuli osa N2 Helsinkiä, olemme yhä sama Hypement, mutta takanamme on markkinointiviestinnän yritysten moniosaajat, joten jatkossa voimme tarjota paljon erilaisia markkinoinnin palveluita saman katon alta! Vaikka Hypementista tuli osa N2 Helsinkiä, olemme yhä sama Hypement, mutta takanamme on markkinointiviestinnän yritysten moniosaajat, joten jatkossa voimme tarjota paljon erilaisia markkinoinnin palveluita saman katon alta!Vaikka Hypementista tuli osa N2 Helsinkiä, olemme yhä sama Hypement, mutta takanamme on markkinointiviestinnän yritysten moniosaajat, joten jatkossa voimme tarjota paljon erilaisia markkinoinnin palveluita saman katon alta!

Jani Isaksson on kaupan yhteydessä nimitetty Hypementin toimitusjohtajaksi ja kaikki työntekijät jatkavat yrityskaupan myötä palveluksessamme normaalisti.

Lue lisää Hypementistä ja mistä vaikuttajamarkkinointitoimisto on saanut alkunsa!

Let’s build your hype!