Tarinamme


Hypement on linkki brändien ja vaikuttajien välillä. Yhdistämme brändit, mediat, vaikuttajat ja oikeat kohderyhmät maksimoiden luomiemme kumppanuuksien arvon.


Tulemme eri taustoista, mutta meitä kaikkia yhdistää kansainvälisyys sekä intohimo urheilua ja menestymistä kohtaan. Jokainen meistä on luonut vaikuttavan uran niin liike-elämässä kuin ammattiurheilijana. Huipputason kokemusta urheilun parissa meiltä löytyy niin lumilautailusta, jääkiekosta, rullalautailusta kuin amerikkalaisesta jalkapallostakin.

Ammattitason urheilu, liike-elämän työkokemus sekä yliopisto-opinnot ovat koulineet meistä kovan luokan osaajia markkinoinnin ja sponsoritoiminnan saralla. Taustamme erottaa meidät monista muista alan toimijoista ja olemmekin joukko markkinoinnin ja manageroinnin konkareita.

Ydinosaamistamme on managerointi, sponsorointi, markkinointi, myynti, mediatuotanto, digitaalinen viestintä ja some-osaaminen.

Yrityskulttuurimme on positiivinen ja innostava, uskomme yhdessä onnistumiseen.


MISSIO

Olemme linkki vaikuttajien, markkinoijien ja brändien välillä. Missionamme on uudistaa sponsorointia saavuttaaksemme vallankumouksellisia tuloksia yhteistyökumppaneillemme.


VISIO

Haluamme kasvaa Skandinavian menestyneimmäksi ja monipuolisimmaksi vaikuttajamarkkinoinnin toimistoksi.


ARVOT

Olemme luovia ja joustavia. Teemme yhdessä pitkäjänteisesti töitä suurella intohimolla toisiamme ja asiakkaitamme kunnioittaen.

Pyrimme arjen keskellä säilyttämään positiivisuuden, iloisuuden ja innostuneisuuden. Uskomme sen johtavan onnistumisiin pitäen kaikki osapuolet onnellisina ja tyytyväisinä.


MOTTO

Sponsorointi tarkoittaa markkinointia ja yhteistyökumppanuutta.