MIKÄ ON
HYPEMENT?

Hypement on vuonna 2016 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto

Hypement on vuonna 2016 perustettu vaikuttajamarkkinointi-
toimisto

Olemme aito ja luotettava vaikuttajamarkkinoinnin kumppani. Innovatiivisuus ja tehokas tiimityöskentely on jokapäiväisen toimintamme ytimessä. Tiimimme tulee eri taustoista, mutta meitä kaikkia yhdistää kansainvälisyys sekä intohimo urheilua kohtaan. Entisinä huippu-urheilijoina olemme oppineet, miten toimia ryhmässä sekä tehdä töitä tavoitteellisesti ja sitoutuneesti. Se yhdistettynä työkokemukseen myynnin ja markkinoinnin parissa sekä yliopisto-opintoihin ovat koulineet meistä kovan luokan vaikuttajamarkkinoinnin osaajia.

Työskentelemme useiden tunnettujen yritysten kanssa. Hypement on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija – toimistokumppani, joka on yritysten apuna kaikissa vaikuttajamarkkinoinnin toimenpiteissä. Näkemyksemme mukaan vaikuttajamarkkinointitoimiston tulisi yritysten silmissä kulkea rinnakkain muiden markkinointiviestinnän palveluita tarjoavien toimistojen rinnalla. Vaikuttajamarkkinointi on osa kokonaisuutta siinä missä mainos-, tapahtuma ja mediatoimistokin.

Toimistollamme on laajat vaikuttajaverkostot ja jo useamman vuoden kokemus vaikuttajamarkkinoinnista. Tiedämme mikä toimii kenenkin kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi yrityksen kannalta.

Yrityskulttuurimme on rento, positiivinen ja innostava – uskomme yhdessä onnistumiseen.

Missio

Hypement Oy:n missio on auttaa asiakkaitamme kehittämään markkinointiaan vaikuttajien avulla tehokkaammaksi. Yhdessä sitoutamme vaikuttajamarkkinoinnin osaksi yrityksen kokonaisvaltaista markkinoinnin strategiaa ja saavutamme parhaat mahdolliset tulokset.

Visio

Haluamme kasvaa kansainvälisesti menestyneeksi vaikuttajamarkkinointitoimistoksi, joka auttaa asiakkaitamme menestymään ja kasvamaan yhdessä kanssamme niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Arvot

Hypement Oy on vaikuttajamarkkinoinnin luotettava kumppani, jonka kaikessa tekemisessä korostuu innovatiivisuus ja aitous. Työntekijöidemme urheilutaustasta kumpuaa yhdessä tekemisen merkitys, jota painotamme joka päiväisessä toiminnassamme.

Motto

”Kun jokaisella menee hyvin,
niin kaikilla menee hyvin.” – Spede Pasanen