YRITYS

Hypement on riippumaton vaikuttajamarkkinointitoimisto, strateginen kumppani – linkki yritysten ja vaikuttajien välillä. Yhdistämme brändit, sopivat vaikuttajat ja oikeat kohderyhmät. 

Työskentelemme useiden tunnettujen kansainvälisten ja suomalaisten yritysten kanssa. Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme sopivimmat vaikuttajat. Heitä ovat eri alojen tunnetut julkisuuden henkilöt sekä sosiaalisessa mediassa laajaa huomiota nauttivat persoonat esimerkiksi Instagram-tähdet, bloggarit ja tubettajat. 

Tiimimme tulee eri taustoista, mutta meitä kaikkia yhdistää kansainvälisyys sekä intohimo menestymistä kohtaan. Jokainen meistä on luonut vaikuttavan uran niin liike-elämässä kuin ammattiurheilijana. 

Entisinä huippu-urheilijoina olemme oppineet miten toimia ryhmässä sekä tehdä töitä tavoitteellisesti ja sitoutuneesti. Se yhdistettynä työkokemukseen myynnin ja markkinoinnin parissa sekä yliopisto-opintoihin ovat koulineet meistä kovan luokan osaajia vaikuttajamarkkinoinnin ja sponsoritoiminnan saralla. 

Yrityskulttuurimme on positiivinen ja innostava – uskomme yhdessä onnistumiseen. 

Missio

Haluamme auttaa suomalaisia
yrityksiä kehittämään heidän vaikuttajamarkkinointiaan. 

Arvot

Olemme luotettava ja joustava kumppani. Työskentelemme luovasti ja tehokkaasti saavuttaaksemme tavoitteen. 

Visio

Haluamme kasvaa Skandinavian menestyneimmäksi ja monipuolisimmaksi vaikuttajamarkkinoinnin toimistoksi. 

Motto

Vaikuttajamarkkinointi on tuottoisaa ja hauskaa yhdessä tekemistä.