Hypement on vuodesta 2016 lähtien Helsingissä toiminut vaikuttajamarkkinointitoimisto. Intohimonamme on parantaa keinoja, joilla vaikuttajia hyödynnetään osana yritysten markkinointia. Käyttämätön potentiaali on edelleen valtava. Laadimme vaikuttajamarkkinoinnin strategioita, luomme konsepteja ja toteutamme erilaisia vaikuttaja-aktivointeja, kuten kaupallisia yhteistöitä, tuoteseedauksia ja vaikuttajatapahtumia.

Nyt etsimme tiimiimme sopivaa henkilöä palkalliseen harjoitteluun. Toivomme, että harjoittelusi olisi vähintään kuuden kuukauden mittainen ja tekisit töitä kokoaikaisesti. Tavoitteenamme on auttaa ja kehittää sinusta harjoittelun aikana pysyvä tiimin jäsen vakituiseen työsuhteeseen.  

Työtehtäväsi tulevat olemaan hyvin monipuolisia. Niihin kuuluu muun muassa taustamateriaalien tuottamista, sosiaalisen median hallinnointia ja projektinhallintaa. Ymmärrys vaikuttajamarkkinoinnista ja aiempi kokemus alalta katsotaan hyväksi, mutta ei ole välttämätöntä. 

Mikäli koet olevasi järjestelmällinen, tunnollinen, ja hoidat sovitut asiat täsmällisesti, sekä olet laaja-alaisesti kiinnostunut ja halukas oppimaan vaikuttajamarkkinoinnista, niin kannustamme sinua hakemaan. Odotamme sinulta sosiaalisen median kanavien tuntemusta sekä kykyä luoda ja kiteyttää ideoita kokonaisuuksiksi taitaen työllemme keskeiset työkalut ja ohjelmistot. 

Tarjoamme palkan ja työhön tarvittavien työkalujen lisäksi inspiroivan ja positiivisen työilmapiirin, rennot kollegat sekä korkeatasoisen toimistoympäristön Helsingin Punavuoressa.

Hakemukset viimeistään 4.9. osoitteeseen: [email protected] 

Lisätiedot: [email protected]