Home » Blogi » Rexona – Referenssi

Rexona – Referenssi

  Toimme Rexona Maximum Protection -kampanjaan sopivat vaikuttajat. Roolimme oli myös valvoa toteutusta. Kampanja toteutettiin sosiaalisessa mediassa vaikuttajien omien kanavien: blogien, Facebookin ja Instagramin kautta. 

  Rexona – lähtökohdat kampanjaan

  Kampanjassa haluttiin tuoda esiin uutuustuote: Rexona Maximum Protection. Vaikuttajien kautta markkinoinnin sanoma menee uskottavasti perille seuraajilleen ja on tutkitusti tehokkaampaa kuin perinteinen mainonta. Seuraajat luottavat ja haluavat samaistua seuraamiinsa vaikuttajiin. Vaikuttajiksi tähän Rexona-kampanjaan valittiin aktiivisia ihmisiä, joille tehokas tuote on tärkeä osa jokapäiväistä arkea. Paljon liikuntaa harrastaville ja jopa ammatikseen urheileville on tärkeä pysyä puhtaana ja raikkaana läpi vuorokauden.

  Sanoma

  Tehokas suoja arjen erilaisiin tilanteisiin. 

  Vaikuttajat

  Janni Hussi
  Nooralotta Neziri
  Oona Tolppanen
  Eveliina Tistelgren
  Lotta Harala
  Eero Ettala

  Tagit

  #rexona
  #itwontletyoudown

  Toteutus ja tulokset

  Vaikuttajille annettiin hyvin vapaat kädet tehdä heille luonnollista sisältöä, jotta se olisi myös aitoa ja mieluista nähtävää heidän seuraajilleen.

  Vaikuttajien kanssa toteutettiin arvontoja – julkaisuissa kannustettiin / kehotettiin kommentoimaan kuvia ja arvoimme tuotepaketteja kommentoijien kesken. Tämä on tehokas tapa lisätä seuraajien sitoutumista julkaisuihin ja sitä kautta myös markkinoitavaan brändiin.

  Kaikki vaikuttajien Rexona Maximum Protection -kampanjan julkaisut tavoitti yhteensä reilusti yli miljoona seuraajaa.

  Työmme

  Lähdimme liikkeelle kartoittamalla Rexonan brändille luontevia vaikuttajia. Pyrimme löytämään Rexonan imagolle ja kohderyhmälle sopivat vaikuttajat. Onnistuimme tässä erittäin hyvin. Mukaan valikoitui Nooralotta Neziri, Janni Hussi, Oona Tolppanen, Eveliina Tistelgren, Lotta Harala ja Eero Ettala. Toimimme linkkinä asiakkaan ja vaikuttajien välillä ja pidimme huolta toteutuksesta ja kampanjan läpiviennistä.

  Työmme ovat hyvin erilaisia ja asiakkainamme ovat yksittäiset pienet toimijat, suuremmat kansainväliset yritykset sekä useat media-, markkinointi-, tapahtuma-, pr- ja mainostoimistot – kaikki mainostajat.

  Vaikuttajamarkkinointi on monimuotoista ja mahdollistaa suuremman kokoluokan toteutukset sekä pienemmät kampanjat, jolloin yleensä vaikuttaja toimii myös mediana, kuten tässäkin kampanjassa.

  Mikäli sinua kiinnostaa kokeilla miten vaikuttajamarkkinointi toimii yrityksesi markkinoinnissa, niin autamme mielellämme. Voimme toimia osana tiimiänne tai hoitaa koko prosessin alusta loppuun. Olethan yhteydessä.

  Mikäli haluat kuulla meistä lisää jatkossakin, niin tästä pääset tilaamaan uutiskirjeemme.