RExona maximum protection

Lyhyesti

Kampanjassa haluttiin tuoda esiin uutuustuote: Rexona Maximum Protection. Vaikuttajien kautta markkinoinnin sanoma menee uskottavasti perille seuraajilleen ja on tutkitusti tehokkaampaa kuin perinteinen mainonta.

Vaikuttajat

Janni Hussi
Nooralotta Neziri
Oona Tolppanen
Eveliina Tistelgren
Lotta Harala
Eero Ettala

Palvelut

Brändilähettiläs
Yhteistyökumppanuus
Mediajakelu

LÄHTÖKOHDAT KAMPANJAAN

Kampanjassa haluttiin tuoda esiin uutuustuote: Rexona Maximum Protection. Vaikuttajien kautta markkinoinnin sanoma menee uskottavasti perille seuraajilleen ja on tutkitusti tehokkaampaa kuin perinteinen mainonta. Seuraajat luottavat ja haluavat samaistua seuraamiinsa vaikuttajiin. Vaikuttajiksi tähän Rexona-kampanjaan valittiin aktiivisia ihmisiä, joille tehokas tuote on tärkeä osa jokapäiväistä arkea. Paljon liikuntaa harrastaville ja jopa ammatikseen urheileville on tärkeä pysyä puhtaana ja raikkaana läpi vuorokauden.

Toteutus & Tulokset

Vaikuttajille annettiin hyvin vapaat kädet tehdä heille luonnollista sisältöä, jotta se olisi myös aitoa ja mieluista nähtävää heidän seuraajilleen.

Vaikuttajien kanssa toteutettiin arvontoja – julkaisuissa kannustettiin / kehotettiin kommentoimaan kuvia ja arvoimme tuotepaketteja kommentoijien kesken. Tämä on tehokas tapa lisätä seuraajien sitoutumista julkaisuihin ja sitä kautta myös markkinoitavaan brändiin.

Kaikki vaikuttajien Rexona Maximum Protection -kampanjan julkaisut tavoitti yhteensä reilusti yli miljoona seuraajaa.

pyydä tarjous vaikuttajakampanjasta!

Kerro meille lyhyesti, mitä kaipaat ja palaamme sinulle