Referenssit

Buy smart not new

swappie

Autoimme Swappieta lisäämään bränditunnettuutta suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Vaikuttajien avulla saimme korostettua yrityksen toiminnan vastuullisuutta ja merkitystä kestävälle kehitykselle, sekä luotua positiivista brändimielikuvaa Swappielle.

Finnair Ongoing

Finnair

Autoimme Finnairia viestimään vaikuttajamarkkinoinnin avulla milleniaaleille ja Z‑sukupolvelle. Finnair toimi Suomessa edelläkävijänä vaikuttajamarkkinoinnin parissa ja onnistui kasvattamaan brändin harkintaa halutuissa kohderyhmissä.

ROKKAREIDEN VÄLIVUOSI

Stereo

STEREO oli täysin uusi ja “tuntematon” artisti Suomen musiikkikentällä vuonna 2019. Haloo Helsinki! ‑yhtyeestä tutut kitaristit ja musiikintekijät Jere ja Leo jäivät Haloo Helsinki! ‑yhtyeensä kanssa keikkatauolle, mutta palasivat lähes heti studioon ja aloittivat STEREO ‑projektin. Autoimme STEREO ‑yhtyettä lanseeraamaan heidän vuoden kestävää musiikkiprojektiaan, sekä luomaan onnistuneita brändiyhteistöitä uuden artistin ympärille.

Maximum Protection

Rexona

Kampanjassa haluttiin tuoda esiin uutuustuote: Rexona Maximum Protection. Vaikuttajien kautta markkinoinnin sanoma menee uskottavasti perille seuraajilleen ja on tutkitusti tehokkaampaa kuin perinteinen mainonta.

Someturva kiusattujen apuna

Someturva

Someturva on kaikille ilmainen palvelu, joka tarjoaa asiantuntevaa oikeusapua somessa kohdatun kiusaamisen, häirinnän ja uhkailun sattuessa.

pyydä tarjous vaikuttajakampanjasta!

Kerro meille lyhyesti, mitä kaipaat ja palaamme sinulle