Someturva on kaikille ilmainen palvelu, joka tarjoaa asiantuntevaa oikeusapua somessa kohdatun kiusaamisen, häirinnän ja uhkailun sattuessa.

Someturva kiusattujen apuna

“Kun ihminen joutuu sosiaalisessa mediassa hankaluuksiin, oli kyse kiusaamisesta tai identiteettivarkaudesta, hän on nopeasti hyviä neuvoja vailla. Someloukkaukset ovat usein monimutkaisia vyyhtejä, joissa sekä loukattu että loukkaaja tarvitsevat tietoa ja toimintaohjeita. Näissä tilanteissa ihminen kääntyy usein hakukoneiden, keskustelufoorumien tai ystäviensä puoleen. Someturva antaa työkalut ottaa tilanne haltuun.”

Kartoitimme Someturvalle kampanjaan sopivat vaikuttajat ja tuotimme markkinointitarkoitukseen jokaisesta vaikuttajasta videot, jotka ovat nähtävissä tässä alla.

MIKÄ

Someturva on matalan kynnyksen oikeusapu kaikille sosiaalista mediaa käyttäville.

VAIKUTTAJAT

Tuure Boelius
Natalia Salmela
Pete Parkkonen
Sara Chafak
Mikael Gabriel

TAGI

#someturva


Sisällöt

Vaikuttajien hyödyntäminen markkinoinnissa on erittäin kustannustehokasta muun muassa uusia tuotteita ja palveluita lanseeratessa. Huolella valittujen vaikuttajien avulla brändin tunnettuus kasvaa välittömästi ja sanoma menee suoraan perille oikella kohderyhmälle.

Työmme ovat hyvin erilaisia ja asiakkaitamme ovat yksittäiset pienet toimijat, suuremmat kansainväliset yritykset sekä useat media-, markkinointi-, tapahtuma-, pr- ja mainostoimistot eli kaikki mainostajat.

Vaikuttajamarkkinointi on monimuotoista ja mahdollistaa sekä pienemmät kampanjat että suuremman kokoluokan toteutukset, joissa vaikuttaja toimii usein lisäksi itse mediana.

Mikäli sinua kiinnostaa kokeilla miten vaikuttajamarkkinointi toimisi yrityksesi markkinoinnissa, autamme mielellämme. Voimme toimia osana tiimiänne tai hoitaa koko prosessin alusta loppuun. Olethan yhteydessä.

Mikäli haluat kuulla meistä lisää jatkossakin, niin pääset tästä tilaamaan uutiskirjeemme.

Share