Someturva on kaikille ilmainen palvelu, joka tarjoaa asiantuntevaa oikeusapua somessa kohdatun kiusaamisen, häirinnän ja uhkailun sattuessa.

Someturva kiusattujen apuna

“Kun ihminen joutuu sosiaalisessa mediassa hankaluuksiin, oli kyse kiusaamisesta tai identiteettivarkaudesta, hän on nopeasti hyviä neuvoja vailla. Someloukkaukset ovat usein monimutkaisia vyyhtejä, joissa sekä loukattu että loukkaaja tarvitsevat tietoa ja toimintaohjeita. Näissä tilanteissa ihminen kääntyy usein hakukoneiden, keskustelufoorumien tai ystäviensä puoleen. Someturva antaa työkalut ottaa tilanne haltuun.”

Kartoitimme Someturvalle kampanjaan sopivat vaikuttajat ja tuotimme markkinointitarkoitukseen jokaisesta vaikuttajasta videot, jotka ovat nähtävissä tässä alla.

MIKÄ

Someturva on matalan kynnyksen oikeusapu kaikille sosiaalista mediaa käyttäville.

VAIKUTTAJAT

Tuure Boelius
Natalia Salmela
Pete Parkkonen
Sara Chafak
Mikael Gabriel

TAGI

#someturva


Sisällöt

Vaikuttajien hyödyntäminen markkinoinnissa on erittäin kustannustehokasta uusia tuotteita ja palveluita lanseeratessa. Huolella valittujen vaikuttajien avulla brändin tunnettuus kasvaa välittömästi sanoma menee suoraan perille oikella kohderyhmälle.

Työmme ovat hyvin erilaisia ja asiakkainamme ovat yksittäiset pienet toimijat, suuremmat kansainväliset yritykset sekä useat media-, markkinointi-, tapahtuma-, pr- ja mainostoimistot – kaikki mainostajat.

Vaikuttajamarkkinointi on monimuotoista ja mahdollistaa suuremman kokoluokan toteutukset sekä pienemmät kampanjat, jolloin yleensä vaikuttaja toimii myös mediana, kuten myös osana tätä kampanjaa.

Mikäli sinua kiinnostaa kokeilla miten vaikuttajamarkkinointi toimii yrityksesi markkinoinnissa, niin autamme mielellämme. Voimme toimia osana tiimiänne tai hoitaa koko prosessin alusta loppuun. Olethan yhteydessä.

Mikäli haluat kuulla meistä lisää jatkossakin, niin tästä pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Share