| Kaupallinen yhteistyö – pysähdyntäällä.fi |

Hypement vietti päivän Turussa turkulaisen osakkaansa Max Kolun johdattamana. Tutustuminen kaupunkiin tapahtui Fölin kulkuneuvoilla. Ensin kävimme moikkaamassa Viestintäliigan porukkaa ja siitä matka jatkui Aurajoen rantaan, Ruissaloon ja Kupittaalle.

Fölillä perille

Föli on Turun kaupungin joukkoliikenneverkosto, johon kuuluu kulkeminen maalla, merellä ja….. ei ilmassa. Aurajoessa ja saaristossa pääsee kulkemaan kätevästi vesibussila. Muuten matka taittuu sujuvasti Turun ja lähiseudun kattavalla linja-autoliikenteellä ja Föli-pyörillä, joilla polkaisee helposti minne tahansa vuoden ympäri.

Vinkit vierailijoille

Jokirannasta ja keskustan alueelta löytyy paljon nähtävää. Alueella on monia hyviä ravintoloita ja tunnelmallisia kahviloita, sekä kattavasti kulttuuritarjontaa. Keskustassa kulkeminen sujuu parhaiten Föli-pyörällä. Voit välillä pysähtyä, vaikka Pennisillalla ja ottaa selfien perinteinen jokimaisema taustalla tai poiketa Café Carrén nauttimaan italialaista gelatoa. Kahvin ystäville vastaavasti ehdoton paikka on Café Art, josta saa maukkaan kahvin lisäksi myös uunituoreita leivonnaisia.

Jos haluaa pois kaupungin vilinästä, niin sekä vesibussilla, että linja-autolla pääsee nopeasti esimerkiksi Ruissalon raikkaaseen luontoon ihailemaan vihreyttä ja vehreyttä. Maxin johdolla jo yhdessä päivässä tuli kaupunki tutuksi ja suosikkipaikkojakin löytyi kaikille. Fölin kulkuneuvoilla pääsi kätevästi paikasta toiseen eikä tarvinnut murehtia omien autojen pysäköintiä. Toriparkkia odotellessa 🙂

Tässä muutamia suosikkipaikkojamme, jotka löytyvät myös Pysähdyn täällä -palvelusta:

  1. Föli-pyörillä Aurajoen rannan maisemia ihaillen ja Aurajoen yli tält pualt tois pual jokke.
  2. Linja-autolla Kupittaalle pelaamaan uusille Padel-kentille.
  3. Ruissalon telakalle vesibussilla ja siellä pizzat Sergio’s al Maressa.

Mikä on pysähdyntäällä.fi?

Pysähdyntäällä.fi on palvelu, jossa voi antaa vinkkejä ihmisille. Voit olla paikallisten tai turistien apuna heidän etsiessä ruokapaikkaa, missä urheilla ja niin edelleen. Jopa tamperelainen Jani Isaksson viihtyi Turussa ja otti Pysähdyn täällä -palvelun käyttöön. Jani kävi tutustumassa Turun uusiin Padel-kenttiin Kupittaalla ja suosittelee lajia sekä Turun kenttiä muillekin.

Palvelu on erittäin helppo käyttää ja sen lisäksi, että voit antaa muille vinkkejä, niin sieltä löytyy luonnollisesti myös muiden vinkit sinulle. Ja mikä kätevintä – kaikkialle pääsee Fölillä.

Viestintäliigan porukka hajaantui myös ympäri kaupunkia kukin itselleen sopivalla Fölin kulkupelillä. Tästä voit lukea heidän päivästään.

Mikäli haluat lisää hyviä Turkuun liittyviä vinkkejä, niin olethan yhteydessä Maxiin ja, jos haluat kuulla meistä muutenkin lisää jatkossa, niin tästä pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Share