Hypement 2020

Jaa tämä

Viime vuonna vaikuttajamarkkinoinnin saralla oli positiivista huomata kuinka yritykset lähtivät haastavan tilanteen aikana rohkeasti kokeilemaan uutta.

Alkuvuodesta 2020 hyökyaallon tavoin vellomaan lähtenyt globaali pandemia ja sen yllättävän laajat vaikutukset ovat pakottivat paitsi omaksumaan ja mukautumaan uusiin toimintatapoihin, mutta myös jatkuvasti kehittämään niin toimiston sisäisiä kuin ulkoisia toimintamalleja.

Ilman haasteita ei missään tapauksessa selvitty, mutta on rohkaisevaa nähdä mitä kaikkea saavutimme vuoden 2020 aikana.

Alla muutamia kohokohtia viime vuodelta.

Q1

Alkuvuosi oli monella mittapuulla menestyksekäs ja kulminoitui Klarnan ja Emma Gaalan yhteistyön ympärille rakennettuun vaikuttajakampanjaan, joka aloitti pidemmän yhteistyön Klarnan kanssa.

Hyvän alun vuodelle varmisti myös koko vuoden yhteistyö Pierre Fabren kosmetiikkabrändi Avènen parissa, jonka vaikuttajamarkkinointia pääsimme kehittämään monipuolisesti 2020 aikana.

Q2

Jo maaliskuun aikana, kaikkien muiden tavoin, pääsimme totuttelemaan etätyöskentelyyn ja uusien toimintamallien kehittämiseen. Uusi tilanne pakotti meidät miettimään enemmän pidemmän aikavälin suunnitelmia ja strategiaa.

Toukokuussa aloitimme jatkuvan yhteistyön kotimaisen kompressiotuotevalmistaja Zeropointin kanssa. Yhteistyön tavoitteena Zeropointin verkkokaupan sekä digimarkkinoinnin kokonaisvaltainen kehittäminen.

Teimme keväällä myös hyväntekeväisyyskampanjan hyväntekeväisyysjärjestö Apuna ry:lle, joka kerää avustuksia erityisesti vähävaraisille perheille ja lapsille. Toteutimme yhdessä yli 40:n vaikuttajan kanssa kampanjan, jossa nostettiin esiin Apuna ry:n pandemia-ajan tärkeää työtä esille ja kerättiin lahjoituksia heidän toiminnalle.

Q3

Vuoden mittaan oli rohkaisevaa huomata, miten yritykset lähtivät hyödyntämään vaikuttajia osana digitaalista markkinointiaan yhä enemmän ja monipuolisemmin.

Uusien asiakkaiden kanssa pääsimme muun muassa toteuttamaan vaikuttajalanseerausta SOK:n ravintolaskurille sekä ravintola Teatterin ja Blancin Brunch in blue -konseptille.

Loppukesän ja alkusyksyn aikana toteutimme Klarnan kanssa muun muassa Summertime Shopping ja Shoppaa seniorin kanssa kampanjat. 

Q4

Klarnalle toteutettu Huippumuoti on itse luotu kampanja nousi loppuvuodesta viraaliksi vaikuttajien avulla. Kampanjassa haastoimme vaikuttajat neulomaan Teemu Muurimäen suunnitteleman Teemu Muurimäki x Klarna neuleen itselleen. 

Tämäkin vuosi on alkanut hyvin vauhdikkaasti ja toivotaan, että vauhti vain kiihtyy vuoden kuluessa.

Lisää luettavaa

Blogiyhteistyö

Blogiyhteistyö on yksi tapa toteuttaa vaikuttajamarkkinointia. Bloggaajat ovat vahvoja mielipidevaikuttajia. Heidän kertoessaan omia kokemuksiaan sekä tuodessaan esiin mielipiteitään tuotteista ja palveluista heihin luotetaan ja brändin tunnettuus sekä uskottavuus kasvavat.

Lue lisää

8 syytä, miksi yritysten pitäisi hyödyntää vaikuttajamarkkinointia

Etätyön lisääntyminen ja verkkokauppojen kasvaminen viimevuoden aikana on lisännyt myös kiinnostusta vaikuttajamarkkinointiin. Suomen Yrittäjien tekemän kyselyn mukaan yli 70 prosenttia työelämässä olevista haluaisi tehdä jatkossakin etätöitä. Tämä ei ainakaan ole pahitteeksi, jos mietit vaikuttajamarkkinoinnin hyödyntämistä.

Lue lisää

Harjoittelijana Hypementillä

Moi! Olen Samuli ja Hypementin uusin kasvo. Harjoittelijana Hypementilla aloitin maaliskuun alussa ja nyt 4 kuukauden jälkeen pohdittiin, että mulla saattaisi olla paljonkin kiinnostavaa sanottavaa mun kokemuksista vaikuttajamarkkinoinnin parissa. Spoiler alert – yhtäkään pahaa sanaa ei mulla ole harjoittelustani, joten jos harjoittelu kiinnostaa suosittelen kovasti jatkamaan.

Lue lisää

Tarjouspyyntö

Soita meille +358 50 322 3995
tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella!