Vaikuttajamarkkinoinnin harjoittelijaksi Hypementille?

Jaa tämä

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Hypement on riippumaton vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka toimii linkkinä yritysten sekä vaikuttajien välillä. Työskentelemme useiden tunnettujen kotimaisten sekä kansainvälisten brändien kanssa. Vaikuttajat eli eri alojen tunnetut julkisuuden henkilöt sekä sosiaalisessa mediassa laajaa suosiota nauttivat henkilöt kuten bloggarit ja tubettajat ovat avainosaamistamme.

Harjoittelun aikana pääset toimimaan useissa erilaisissa vaikuttajamarkkinoinnin tehtävissä sekä aktiivisesti laajentamaan ammatillista verkostoasi. Tulet myös olemaan tärkeä osa yrityksen omaa markkinointia ja viestintää vastuualueena erityisesti eri sosiaalisen median kanavat sekä sisällöntuotanto.

MITÄ ME TOIVOMME SINULTA?

  • Opiskelet markkinointia tai viestintää korkeakoulussa
  • Olet mielellään loppuvaiheessa opintojasi
  • Tunnet eri sosiaalisen median kanavat ja niiden käytön
  • Tuotat sujuvasti sisältöä näihin kanaviin suomeksi ja englanniksi
  • Olet rohkea etkä pelkää heittäytyä ja haastaa itseäsi
  • Ennen kaikkea olet tiimipelaaja

KUINKA HAET?

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa miksi sinä haluat meille työharjoitteluun ja miten voisit olla apunamme kehittämässä toimintaamme. Työharjoittelun pituus on sinun päätettävissä ja voimme tarvittaessa myös keskustella opinnäytetyön tekemisestä.

Hakemukset sekä tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

Lisää luettavaa

Artistin arki pandemian keskellä

Keikkojen loppuminen kuin seinään pandemian myötä loi täysin ennalta-arvaamattoman tilanteen artisteille ja taiteilijoille. Tulonlähteet hupenivat ja tulevaisuudesta oli harmaa kuva. Osa vaihtoi alaa, osa jäi odottamaan parempaa ja osa keksi jotain uutta.

Lue lisää

Miten valita oikea vaikuttaja?

Oikean vaikuttajan valinta on äärimmäisen tärkeää ja korostuu koko ajan entisestään, sillä meneillään on vaikuttajien hyödyntämisen räjähdysmäinen kasvu. Parhaimmillaan vaikuttajat pystyvät tiedoillaan, taidoillaan ja saavuttamallaan asemallaan vaikuttamaan suoraan muiden ihmisten ostopäätöksiin. Nykypäivänä tuloksellinen vaikuttajayhteistyö vaatii laatua. Enää ei riitä, että kuka tahansa vaikuttaja vain suosittelee omissa sosiaalisen median kanavissaan mitä tahansa tuotetta.

Lue lisää

Miten podcasteja tehdään? – Krashin kaksikko kertoo

Edellisessä artikkelissamme kerroimme podcastien määrä kasvaneen räjähdysmäisesti vuonna 2020. Tätä artikkelia varten haastattelimme podcastien tuotantoyhtiö Krashin perustajia Tapio Auvista ja Klaus Hietalaa, jotka kertoivat meille miten he päätyivät mukaan bisnekseen ja mitä kaikkea podcastin tuottamiseen tarvitaan.

Lue lisää

Tarjouspyyntö

Soita meille +358 50 322 3995
tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella!