Meistä

Hypement on vuonna 2016 Helsingin Punavuoresta maailmalle ponnistanut boutique -vaikuttajamarkkinointitoimisto; palvellen samanaikaisesti vain muutamia huippuluokan brändejä. Haluamme tuntea asiakkaamme ja vaikuttajat, joiden kanssa työskentelemme saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Urheilutaustaisen tiimimme myötä yrityksen alkuvaiheessa myös sponsorointi oli vahvasti läsnä tekemisessämme. Sittemmin urheilijat, artistit ja näyttelijät ovat olleet jo rinnastettavissa vaikuttajiin ja samalla sponsorointi on muovautunut tekemisessämme yhä vahvemmin osaksi vaikuttajamarkkinointia. 

Alusta lähtien intohimomme on ollut parantaa keinoja, joilla vaikuttajia hyödynnetään osana markkinointia. Käyttämätön potentiaali on edelleen valtava.

Olemme luova, rohkea, asiantunteva ja tehokas vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisten tiimi, joka auttaa sinua tavoittamaan ja sitouttamaan haluttua yleisöä. Työmme perustana on vuosien kansainvälinen kokemus, strateginen ymmärrys, oikeanlaiset työkalut sekä ripaus taikuutta. Niiden pohjalta tuomme esiin vahvoja näkemyksiämme miten vaikuttajamarkkinoitia tulisi tehdä järkevästi. 

Me toimimme osana tiimiäsi teille parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi – aina läpinäkyvästi. 

Rakennetaan Hypeäsi.